LANDRACE ENGLEZ

AcasaCainiPisiciCaiPasariPorcVariaOvine
Pitiriazis rosea

Rase de porc cu poza
Albul Mijlociu
Albul de Banat
Bazna
Berk
Cornwall
Duroc
Edelschwein
Essex
Hampshire
Hereford
Landrace englez
Landrace (Danemarca)
Marele Alb
Pietrain
Red Wattle
Tamworth
Yorkshire american
porc

Acasa > Porc > Landrace englez

Porc: Landrace englez

Landrace este o rasa foarte populara

Landrace este o rasa de carne de porci şi una dintre cele mai populare rase din Regatul Unit .

Landrace este o rasa de culoare albă, cu urechi mari, cazute, care acoperă cea mai mare parte a feţei cu o productie de carne si slanina ce o clasifica in cadrul raselor mixte de carne si grasime.şi este crescute pentru carne de porc şi slănină.

Landrace isi are originea in Scandinavia de unde sau importat exemplare in 1949 si care sau imperecheat cu rase locale din YORKSHIRE. Atestata pentru prima data in 1950 ca si rasa LANDRACE.

Landrace este o rasa foarte populara din cauza caracteristicilor sale si productivitatii sale ce a fscut sa se micsoreze numarul de porcii din alte rase, piata de porc din Regatul Unit fiind domonat de LANDRACE si MARELE ALB.

Landrace este o rasa care s-a ameliorat incontinuu prin importul de exemplare din NORVEGIA si FINLANDA ce a facut ca Landrace-ul englez sa fie unic diferentiat de celelalte rase LANDRACE din lume. Este bo rasa cere se foloseste pentru ameliorarea si altor rase de porci, cu o larga raspandire in Regatul Unit, in special in est si in comitatul YORKSHIRE.

linie