ALBUL MIJLOCIU

Acasa Caini Pisici Cai Pasari Porc Varia Ovine
Pitiriazis rosea

Rase de porc cu poza
Albul Mijlociu
Albul de Banat
Bazna
Berk
Cornwall
Duroc
Edelschwein
Essex
Hampshire
Hereford
Landrace englez
Landrace (Danemarca)
Marele Alb
Pietrain
Red Wattle
Tamworth
Yorkshire american
porc
Poza: Albul Mijlociu Foto: David Merrett Lizenz: Some rights reserved.

Acasa > Porc > Albul Mijlociu

Porc: Albul Mijlociu

O rasa de porci de carne

porcAlbul Mijlociu este o rasa de porci de carne din Regatul Unit. Al Marii Britanii Acesata rasa provine din rasa de porci Yorkshire aproximativ �n acelaşi timp cu Marele Alb. Numele său ALBUL MIJLOCIU provine de la faptul că dimensiunea este intre rasa Marele Alb si Micul Alb.

Acesta rasa ALBUL MIJLOCIU a fost pe deplin recunoscută ca rasa �n 1884 ca si rasa de carne de porc.  ALBUL MIJLOCIU este recunoscuta dupa ratul care este carn si rasturnat, conferindui un nas foarte scurt. Porcii din aceasta rasa sant. docili şi se preteaza la cresterea la pasune de tip ecologic.

Originea:
ALBUL MIJLOCIU provine din incrucisarea rasei de porci CUMBERLAND acum disparuta si care facea parte din rasele de porcii albi mici cu rase de porci albi de talie mare –YORKSHIRE si prin aparitia unui incident declansat de crescatorul IOSIF TULEY cere detinea porcii rezultati din aceste incrucisarii I s-a refuzat inscrierea porcilor in clasa MARELE ALB, pe motivul ca sant prea mici, in asa fel sa creat rasa de porci ALBUL MIJLOCIU, o rasa foarte populara cu caractere distinctive ce se refera la botul scurt si urechile mici si ciulite

linie