Ferma de oi

AcasaCainiPisiciCaiPasariPorcVariaOvine
Agricultura
Ferma

Oaia de munte

Descrierea rasei
Origine
Eficienta
Carne de miel
Conditii speciale

Oaia de par Barbados

Descrierea rasei
Barbados
Calitate
Obiektiv
Ferma de oi

Acasa > Oi > Ferma

Ferma de oi

DESCRIERE


FERMA este situata in zona de agrement FRIZIA ORIENTALA in apropierea celui mai mare lac din GERMANIA care ocopa o suprafata de 15 ha de iarba si flori , mediu absolut natural si aer nepoluat.

Aceasta rasa de oi neagra si maro de munte si stina cit si cea de par BARBADOS este probabil pastrata singular in aceasta regiune de nord a GERMANIEI.

Oile stau tot timpul pe pasunile alpine exceptie fiind in timpul iernii, fiind oi cu constitutie robusta si rezistente la conditiile de munte atit in ce priveste clima cit si hrana rareori fiind necesara suplimentarea hranei.

Iarna furajarea ovinelor se suplimenteaza cu furaje verzi obtinute in conditiile Reg. C.E. in ce priveste igiena furajelor, de pe terenuri fara ingrasaminte chimice.

Oaia de par BARBADOS este adaptata conditiilor climatice din regiunea MAREA NORDULUI , aceste conditii fiind un impediment in adaptarea acestei rase in ROMANIA.

In acest mod de crestere natural si sanatos mieii ajung la greutatea de comercializarii in vederea sacrificarii intr-o perioada de aprox. doua ori mai mare decit mieii din rasa "TURBO-MASTLAMMER" dar fara sa aiba depozite de grasime.

Mieii au perioada de crestere mai lunga dar hranirea acestora se face in exclusivitate natural cu plante din aceasta regiune nepoluata care confera carnii cea mai buna calitate si bogata in vitamine.

linie